Tumači rekoše svoje 😁

Predskazanja od prošle godine Nostradamusa, astrologa iz 16. veka, uključivala su sve od nesreće na Marsu, te preko udara meteora u Bakingemsku palatu koja će naterati kralja da živi na "nekom drugom mestu" (možda metafora?) i još mnoštvo drugih.

Ništa naravno od toga ne bi trebalo da predstavlja nikome preoblem, pošto je dotični prediveo i kraj sveta 1999. godine. Sada vam prenosimo šta je "video da će biti" 2024, 25 godina nakon apokalipse.

RAT SA KINOM

Mnogi "eksperti" tumače da je Nostradamus predvideo nadolazeći rat sa Kinom, na osnovu jedne rečenice koja kaže:

Crveni neprijatelj će postati bled od straha, i staviće pod teror veliki okean.

Tumačenje predviđa i uplitanje NATO zemalja koje će završiti opštim ratom - što je naravno"logičan" zaključak izvučen iz jedne rečenice o "crvenom liku koji će prebledeti" 🤣. No nema veze, eksperti su rekli svoje.

KRALJ ČARLS BIVA SVRGNUT

Čini se da i kralja Čarlsa neće zaobići potresi (hahah ovde možda i ima istine). Čini se da neće dugo uživati u svojoj poziciji kralja Velike Britanije. U jednom od rečenica Nostradamus, namerno opšte i neodređeno, da će tzv. "kralj ostrva" biti "svrgnut silom", Dok druga rečenica koja se takođe dovodi u vezu sa Čarlsom navodi:

Ubrzo nakon katastrofalnog rata, novi kralj će biti miropomazan, koji će dugo vremena udovoljiti zemlji (?).

SVe u svemu, što se redakcije Red portala tiče, ubo je sve za kralja Čarlsa. Ko zna da li će dinastija preživeti aferu fotografije Kejt Midlton. 😂

Što se tiče rata sa Kinom, to malo teže može da prođe.

Autor: redportal.rs