- Sad je sve otišlo predaleko - rekla je ona. 🤨

Britanka Hajdi Agan, koju mnogi nazivaju dvojnicom Kejt Midlton, oglasila se nakon što se na društvenim mrežama počelo pričati da se ona nalazi na snimku koju su objavili britanski mediji, a koja prikazuje princezu od Velsa koja s princom Vilijamom izlazi iz lokalne trgovine u Vindsoru.

Foto: Instagram.com/ katemiddletonlookalike

- Mnogo se nagađalo jesu li na tom snimku Kejt i Vilijam. Dobila sam puno poruka na društvenim mrežama. Ljudi su mislili da sam to ja, ali nisam. Bila sam tad na poslu pa mogu reći da to nisam ja. Uverena sam 100 posto da su na toj snimci Kejt Midlton i Vilijam. Dakle, ona je živa, možemo biti sigurni u to. Sada je sve otišlo predaleko. Počelo je kao šala o tome gde je Kejt, ali sada se stvarno pretvorilo u dramu. Ovo treba prestati - rekla je Hajdi za Mirror.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Heidi Agan (@katemiddletonlookalike)

IZVOR: IG / katemiddletonlookalike

Ona već dugo na Instagramu ima profil pod nazivom Kejt Midlton lookalike, gde objavljuje razne fotografije na kojima pokazuje svoju sličnost s princezom. U Velikoj Britaniji je zvezda i već 12 godina živi od svog izgleda. Kupuje odeću kakvu nosi Kejt Midlton, šminka se kao ona, nosi sličan nakit i istu frizuru.

Osim što je dobila hiljade bračnih ponuda, Hajdi je priznala kako je dobivala i pretnje smrću.

Autor: Redportal.rs