Sve pesme sa albuma Devet života su prešle 10 miliona na Jutjubu 🎵

Pevačica Aleksandra Prijović je privukla veliku pažnju nezapamćenom turnejom na ovim prostorima pod nazivom Od istoka do zapada.

Ona puni koncertne dvorane širom Balkana, gde njena zarada od koncerata iznosi i nekoliko desetina miliona evra.

Sada je otkriveno da Aleksandra mnogo zarađuje i od poznatih platformi za slušanje muzike.

Pesme Dam dam dam, Placebo, Psiho sa poslednjeg albuma Devet života na Jutjubu imaju više od 252 miliona pregleda, dok su na Spotifaju do sada preslušane više od 31 milion puta.

- Prija toliko zarađuje od Jutjuba i Spotifaja da uopšte ne mora da održava koncerte! Osim brojnih arena koje je od septembra napunila širom regiona, njen vrtoglavi uspeh ogleda se i na mnogim digitalnim platformama. Samo pesma Dam, dam, dam do sada ima više od 67 miliona pregleda na Jutjubu, za njom slijedi Psiho sa 43.605.919 pregleda, dok sve ostale pesme imaju po 9 miliona. Svih 9 pesama do sada je sakupilo 252.078.683 pregleda! Jedan pregled na Jutjubu se u proseku naplaćuje 0,002 evra, to znači da je Prijovićka do sada samo od Jutjuba zaradila 504.157 evra - rekao je izvor za Informer.

A na društvenoj mreži X, objavljen je podatak da je juče Prijovićka ostvarila još jedan uspeh. Naime, sve pesme sa poslednjeg albuma su prešle 10 miliona pregleda, što je stavlja na prvu poziciju najskorije objavljenog albuma sa takvim uspehom.

IZVOR: X / @iskrenikomentar

Autor: redportal.rs