Spremila sam bila ozbiljnu tužbu, rekla je Olja 🧐

U nedavnom izdanju jutarnjeg programa RED TV-a Ne gledam ti ja to Sanja i Savin ugostili su poznatu pevačicu Olju Bajrami koja je tokom emisije gledaocima uživo predstavila pesme sa svog novog albuma, odnosno numeru Mlada i luda. 🎶

Olja je u studio RED TV-a došla u pratnji kantautorke Belme Sakić koja ju je na gitari pratila tokom izvođenja pesama uživo. 🎤

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Mimo o novinama u svojoj karijeri, Olja je otvoreno govorila i o epilogu sukoba sa koleginicom Anom Nikolić koju je pre nekoliko meseci nameravala da tuži, o čemu više možete saznati iz teksta ispod 👇:

Naime, Olja je otkrila da je sukob sa Anom rešen, te da je ona odustala od ozbiljne tužbe koju je bila pripremila.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Mogu samo da kažem da je taj nesporazum za sada rešen. Ona me nazvala, izvinila se. U suštini, mislim da se ona samo izletela, da je to izašlo iz nekog gneva - počela je Olja i dodala:

- Mislim da je shvatila da je pogrešila, tako mi je barem rekla, izvinila se, ja sam se njoj izvinila, kao žena ženi, i više nemamo nikakvih nesuglasica, nadam se da će tako i da ostane - otrkila je pevačica.

- Ja sam pročitala da ćeš ti nju da tužiš. Jesi li odustala od te tužbe - pitala je Sanja.

- Spremila sam bila ozbiljnu tužbu, međutim... Ja nju razumem, i znam u kakvoj je situaciji, isto tako sam joj rekla da joj ne mogu pomoći - dodala je Olja, što možete čuti u videu ispod:

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели RedTV 💥 #bicesveuREDu (@redtv.rs)

IZVOR: IG / @redtv.rs

Autor: K.Đ.