ON joj poslao poklon, a evo koju je čestitku POCEPALA 😲

Veliki Šef čestitao je Teodori Delić rođendan, a učesnici Elite su se uputili ka Dubiozi kako bi proslavili njen rođendan.

U Dubiozi ih je sačekala i gozba, veoma raskošna trpeza za stolom, a neki od učesnika stigli su i pre same slavljenice.

Foto: TV Pink Printscreen/pink.rs

Slavljenica je dobila pregršt poklona i čestitki, a posebno su aktivni bili njeni i Nemanjini fanovi koji navijaju za njihovu ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen/pink.rs

Teodora, srećan ti rođendan, želimo ti da ostvariš vezu sa Nemanjom, otvori srce i priznaj sve celom svetu... Prelepi ste zajedno!

Izgleda da Teodora nije mnogo srećan zbog ovakve vrste podrške, jer je Đedoviću rekla da pocepa poruku, što je on i učinio.

Foto: TV Pink Printscreen/pink.rs

Ipak, ima i mnogo onih koji navijaju za nju i Bebicu:

Srećan rođendan Teodora, podržavam te u vezi sa Nenadom još i pre ulaska u vezu sa njim. Zapto ne bih podržala nekoga ko je iskreno zavoleo Nenada, nevezano za njega i ličnost. Podržavam te sve dokle god budeš volela Nenada. Nego, Beboni, vidim da nisi ukapirao kako treba sa ženama. Mentolu moj...

Tu je bila i čestitka njene porodice:

Lutko naša lepa srećan ti rođendan, želimo ti osmeh na licu umesto suza. Da ti se ostvari sve što poželiš, svaka potajna želja i skriveni san na današnji dan. Ne dozvoli nikome da ti kvari sate, dane i mesece koje provodiš sa Nenadom. Opet ću ponoviti, ne podležite na provokacije jer se volite. Ljubav u srcu neka ti večno gori. Znaš da smo tu uz tebe, nemoj da brineš, jer je tvoja porodica neuništiva. Pozdravi Bojanu, Milicu, Marka, Slobu i Maju. Tvoji mama, tata, Joka i Nena.

Poklon je stigao i od TAKIJA. On joj je poslao tortu i čestitku u kojoj joj je kratko poželeo srećan rođendan.

Foto: TV Pink Printscreen/pink.rs

Autor: redportal.rs