Svakako ću se truditi da revnosno ocenjujem i da budem vrlo objektivna, naglasila je Sanja ☝

Mlada i veoma popularna pevačica Sanja Vučić došla je na snimanje novog izdanja emisije Zvezde Granda menjajući tako koleginicu Mariju Šerifović. 📺

Naime, Sanja je odmah otkrila da će samo privremeno biti Marijina zamena u emisiji, ali da joj je koleginica dala jasne instrukcije na osnovu kojih bi volela da ocenjuje takmičare. 👇

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

- Spremna sam da ocenjujem takmičare, mada nije mi prvi put u žiriranju, ali svakako da je izazov. Mislim da su Marijine cipele velike za ispuniti. Svakako ću se truditi da revnosno ocenjujem i da budem vrlo objektivna. Nadam se da ću da doprinesem svojim mišljenjem - rekla je Sanja, a potom se našalila:

- Ovo je samo za potrebe ove emisije, da ne brinu gledaoci, vraća se Marija vrlo brzo. Videćemo kako ću da se snađem. 😉

Sanja je otkrila da se pre emisije čula sa Marijom, te da ju je ona i posavetovala.

- Čule smo se, Marija mi je dostavila spisak svojih želja, prevashodno kako bi ona želela da ja ocenjujem. Ne kose se svakako naša mišljenja, tako da se nismo dugo dogovarale.

- Biće mi teško, pogotovo što je jedna takmičarka moja drugarica iz škole i dobro je što je ona u Marijinom timu, odnosno u mom, tako da neću biti pristrasna. Uglavnom biću fer (smeh) – dodala je Sanja, kako piše Grand, prenosi Pink.rs.

Foto: Printscreen YouTube / Sanja Vučić

Autor: Redportal.rs / K.Đ.