Potrošači se za sve dodatne informacije mogu obratiti Kontakt centru JKP-a

Iz Vodovoda apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, u petak, 15. marta, od 8 do 22 časa bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Sime Šolaje, Podrugovićevoj, Čiče Romanijskog, Velje Miljkovića i Haima Daviča, dok će potrošači u okolnim ulicama imati umanjen pritisak vode, saopšteno je iz JKP-a Beogradski vodovod i kanalizacija, piše Telegraf.

Iz ovog komunalnog preduzeća su takođe saopštili da će zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, istog dana, od 8 do 20 časova bez vode ostati potrošači u Bulevaru kralja Aleksandra, od Beogradske do Kumanovske ulice.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a iz Vodovoda apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Potrošači se za sve dodatne informacije mogu obratiti Kontakt centru JKP-a Beogradski vodovod i kanalizacija na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs, navodi se u saopštenju.

Autor: telegraf.rs