Sad opet moram na psihijatriju, jer zbog moje primarne dijagnoze, bipolarnog poremećaja, ovo se vodi kao pokušaj samoubistva, rekao je Tomović 😏

Pevač Bojan Tomović, poznat po svojim brojnim hitovima koji su obeležili muzičku scenu tokom 2000-tih godina, našao se nedavno u centru pažnje zbog hitne hospitalizacije.

Naime, Tomović je pre nekoliko dana završio u bolnici nakon što je konzumirao lekove u kombinaciji sa alkoholom, a nije ostao nem na ove spekulacije u medijima te je progovorio o događaju, otkrivajući javnosti kako je do toga došlo. 👇

- Za 8. mart sam uz tamburaše pevao u jednom somborskom restoranu i toliko sam se napio, uprkos blokatoru koji imam protiv alkoholizma, da me je Hitna pomoć jedva povratila - započeo je priču Bojan i dodao:

- Bukvalno sam se otrovao esperalom, rakijom i lekovima za bipolar i bolove da su me adrenalinom vraćali u život. Sad opet moram na psihijatriju, jer zbog moje primarne dijagnoze, bipolarnog poremećaja, ovo se vodi kao pokušaj samoubistva, iako zaista nisam to hteo. Ponela me atmosfera, malo više popio i zamalo ćao - rekao je srpski pevač za Republiku, kako piše Telegraf.rs.

- Je*ote, šta ću, ja ne radim u apoteci nego u kafani, a mesecima nisam pio i kako sam se vratio svirkama, tako i alkoholu, mada je za nas bipolarne utvrđeno da smo najviše skloni zloupotrebi alkohola i psihoaktivnih supstanci, je*i ga - istakao je.

Foto: Printscreen YouTube / Nova RS

Autor: Redportal.rs / K.Đ.