Jedan klik vas deli od važnih informacija i korisnog znanja 💡

Podkasti odavno nisu samo izvor zabave, kako mnogi misle, već prostori i mediji koji nude izuzetno korisne podatke, savete i veštine iz brojnih oblasti, bilo da je reč o poslovanju, zdravlju, akademskom karijernom napredovanju... Ovde smo izdvojili pet podkasta koje želimo da vam preporučimo! ☺️

1. Alex Hormozi - Autor podkasta jedan je od vodećih američkih biznismena u usponu, a njegova knjiga o unapređivanju poslovanja zvanično je najprodavanija knjiga na platformi Amazon. Takođe, saradnik je i čuvenog biznis časopisa Forbes. U njegovom podkastu moći ćete da čujete biznis ideje i naučite o prodaji i marketingu.

IZVOR: YT / Alex Hormozi

2. My First Million - Izuzetno zanimljiv podkast koji vam može ponuditi ideje za biznis i trend marketing, odnosno kako da dođete do vašeg prvog miliona, kako glasi i sam naziv podkasta.

IZVOR: YT / My First Milion

3. Andrew Huberman - Podkast koji nudi mnogo informacija iz oblasti zdravlja i nauke. Njegov autor je doktor psihologije.

IZVOR: YT / Andrew Huberman

4. Jocko Podcast - Vodeći podkast koji vas kroz iskustva drugih uči disciplini i liderstvu. U poslednjoj epizodi ovog poskasta, gost je bio čuveni Arnold Švarceneger.

IZVOR: YT / Jocko Podcast

5. Mel Robbins - Ako želite da nešto naučite o načinima i sistemima razmišljanja, psihi, psihologiji, da pobedite anksioznost ili bilo šta slično, ovo je pravi podkast za vas! Mel je bivša pravnica, doktor pravnih nauka, a njena knjiga Pravilo od 5 sekundi: Transformišite svoj život, rad i samopouzdanje svakodnevnim hrabrostima je 2017. godine bila 6. najčitanija knjiga na Amazonu.

IZVOR: YT / Mel Robbins

Autor: redportal.rs