U najboljoj tradiciji Igora Kolarova i Mike Antića, Sidro na dnu noći je emotivna i lirska priča o traganju za ljubavlju i razumevanjem 🤗

Promocija knjige Sidro na dnu noći Milana Dabovića biće održana u četvrtak, 14. marta, u kafeteriji Bukmarker knjižare Delfi SKC u 18 sati 📖📘.

O ovoj knjizi će, pored autora, govoriti i prof. dr Zorana Opačić, istoričarka književnosti, i Zoran Penevski, pisac i urednik izdanja.

U najboljoj tradiciji Igora Kolarova i Mike Antića, Sidro na dnu noći je emotivna i lirska priča o traganju za ljubavlju i razumevanjem.

Devojčica Pauna sa svojim dedom pokušava da razume svet oko sebe: zašto je otac napustio nju i njenu majku, zašto se drugarice tako ponašaju prema njoj 😥. Dala je sve od sebe: ponašala se pristojno, sređivala ormare i svoju sobu, čak je i popravila ocene do polugodišta. Ali njen otac je i dalje bio tužan kad bi dolazio. Izgledao joj je kao mašinovođa koji gleda u voz koji polako obrasta u travu. Kad je polugodište došlo, njeni roditelji su zaboravili na roditeljski 😭. Pauna je ostavila knjižicu na stolu, gotovo sa svim peticama, ali je oni nisu ni primetili.

Milan Dabović je rođen 1992. u Ivanjici. Završio je Učiteljski fakultet u Beogradu i radi kao učitelj. Izdao je 3 zbirke pesama: Zalazak (2013), Na raskršću (2014) i Mimohod (2019). Sidro na dnu noći je njegov prvi roman 📖.

Autor: redportal.rs