Ovo je razlog zbog kog se ponovo udala za 8 godina mlađeg Srbina

Hrvatska književnica Vedrana Rudan poznata je po svom britkom jeziku i otvorenim pričama na raznorazne teme. 😅

Iako redovno i govori i piše o svom životu, ono što mnogi ne znaju je činjenica da se Vedrana udavala 2 puta. 😮

Prvi brak joj je trajao duže od 14 godina i u njemu je dobila 2 dece, ćerku Asju i sina Slavena. Vedrana nije krila da je tokom braka trpela zlostavljanje, a jednom prilikom je i govorila o tome. 👇

Prvi muškarac koji je ispunjavao estetske kriterijume, ramena tolika, bokovi ovoliki, kosa takva, osmeh očaravajući, oči takve, e, ti si taj. Signale druge nisam želela da vidim. Moj prvi muž je bio moj tata, samo u drugom obliku i mnogo gori, mnogo perfidniji, mnogo lukaviji. Jedan dan pljuska, drugi buket cveća, sigurni psihopata. Bila sam zbunjena kao i sve zlostavljane žene, jer danas te prebije, a sutra ti donese buket cveća i kaže ti: "Nemoj me provocirati, pa će biti sve u redu".

Ispričala je ona svojevremeno.

Još dok je bila u braku upoznala je mlađeg advokata i sa njim imala aferu, nakon čega se razvela. Kako je kasnije objasnila, u tom braku nikada nije bila srećna.

Njen drugi suprug je 8 godina mlađi advokat, Srbin Ljubiša Drageljević, sa kojim je i danas u skladnom braku i žive u Rijeci.

View this post on Instagram

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

IZVOR: IG / showbuzzhr

Ljubiša me je naučio toleranciji. Promenio me nabolje. A moja deca su mnogo obrazovanija od mene. Slaven je pročitao hiljade knjiga, a Asja govori četiri jezika, ali ja sam im loš đak. Nemam više vremena za učenje. Međutim, deca su mi svojim rođenjem pokazala da postoji bezuslovna ljubav. Bez obzira na to šta oni učine, ja bih stala uz njih. Ne, naravno, iza postupka, ali sigurno iza njih.

Rekla je Rudan svojevremeno, kako prenosi blic.rs.

Autor: blic.rs