Ispred Narodne skupštine osvanuli plakati 👇

Strasti oko PZE se ne smiruju, a fanovi Anđele Ignjatović Breskvice su nezadovoljni što je ona osvojila 2., a ne 1. mesto, piše b92.net.

Zbog toga su za 9. mart najavili protest ispred RTS-a, o čemu je sinoć 1. put javno progovorila i sama Breskvica.

Ona je gostujući u emisiji Ami Dži šou otkrila šta misli o najavljenom protestu te da li će na isti doći.

- Ja radim 9. marta, u Cirihu sam. Ne mogu da stignem i na jedno i na drugo. Šalu na stranu, nema potrebe. To je priča koja se za mene završila, nema potrebe za bilo kakvim daljim pričanjem o tome. Nisam povređena, super sam, jako sam vesela i to je to - rekla je Breskvica kroz smeh, a potom se osvrnula na ovogodišnju predstavnicu Srbije na Evrosongu u Malmeu, Teya Doru, kojoj predviđa veliki uspeh:

- Mislim da će jako dobro proći. Poznata je u svetu, ima veliku publiku koja tamo zna za nju i koja je voli zbog Džanuma, a smatram i da je pesma za to takmičenje i da će se ljudima dopasti. Držimo fige i navijamo za nju - rekla je ona u emisiji.

Podsetimo, nakon što su ispred Narodne skupštine osvanuli plakati sa natpisom Pravda za Breskvicu, koji pozivaju na okupljanje u subotu ispred zgrade RTS-a u 18.00 časova, ubrzo su i fanovi Teya Dore učinili isto, te oni planiraju da se istog dana i u isto vreme pojave tamo.

Autor: b92.net