Navijači se obratili predsedniku kluba 👇

Kuva u Dinamu. Dolazi do tačke klučanja. Nisu rezultati u pitanju, već stvari vezane za klupske izbore.

U prvom krugu izbora glasalo je preko 7000 članova i ubedljivu pobedu odnela je klupska legenda Velimir Zajec, koji je predvodnik Dinamovog proleća. I to je ono što navijači žele. Ne žele, međutim, da u Skupštinu ulaze navijači drugih klubova… Izabrano je 35 novih članova, ali izgleda da nisu svi poželjni.

Kako navodi Index, posebno burnu reakciju Dinamovih navijača izazvao je izbor jednog čoveka. U pitanju je Denis Oroši, za kojeg piše da je prema više izvora iz Karlovca bivši partizanovac koji je aktivno pohađao utakmice beogradskog kluba i bio njegov veliki navijač u mladosti. To mu nisu zaboravili Dinamovi navijači iz tog područja, a vest se jako brzo proširila među onima koji ga i ne poznaju što je, logično, izazvalo bes.

Na Fejsbuk profilu navijača Dinama izašlo je saopštenje upućeno predsedniku kluba Mirku Barišiću. U njemu, između ostalog, piše 👇:

Poštovani gospodine Barišiću, u trenutku kad ova stranica kao i mnoge druge pozivaju na kupovinu ulaznica i mobilizaciju navijača za utakmicu s PAOK-om Vi nam podmećete u skupštinu kukavičja jaja u vidu navijača beogradskog Partizana. Jeste li svesni da mi u četvrtak igramo s njihovim najvećim saveznicima? Hoće li ti grobari u četvrtak u loži i na našim tribinama navijati za crno-bele?

IZVOR: FB / zdinamo

Autor: Maxbetsport.rs