Premijera filma zakazana za 12. mart 🌟

Bliži se premijera filma Poslednji strelac reditelja Darka Nikolića, sa Nenadom Jezdićem u glavnoj ulozi, a već je objavljena zvanična numera filma. 🎶

Premijera filma zakazana je za 12. mart, a od 14. marta film je u bioskopima. U glavnim ulogama: Nenad Jezdić, Miloš Timotijević, Miodrag Krstović, Aleksandra Belošević, Nataša Marković. Zvaničnu numeru filma Poslednji strelac otpevao je Boris Režak, a autor je Miloš Roganović. 🥳

Foto: b92.net

- Na poziv Miloša Roganovića, koji je kompletan autor pesme, snimio sam demo i posle par meseci mi je javio da će pesma biti na odjavnoj špici domaćeg filma Poslednji strelac koji vraća Nenada Jezdića na veliko platno. Ubrzo smo snimili i spot u režiji Marka Arsića. Izuzetno sam ponosan i srećan što sam deo fantastične ekipe i verujem u uspeh i pesme i filma - izjavio je Boris Režak.

Film Poslednji strelac prati priču inspektora Kuruzovića (Jezdić) koji nakon što mu je žena ubijena ubrzo napušta službu i povlači se u sebe, čita knjige i dane provodi sa svojim psom Čedom. Posle deset godina od nemilog događaja u Beograd se vraća Kuruzovićev najveći neprijatelj Atanasije (Miodrag Krstović), kralj balkanskog podzemlja i tu počinje akcija.

Baltazarević (Miloš Timotijević), Kuruzovićev kum i bivši kolega, Olivera (Nataša Marković) profesorka francuskog i Kuruzovićeva komšinica i Barbara (Aleksandra Belošević) Atanasijeva glavna operativka, daju posebnu dinamiku filmu i čine priču još uzbudljivijom. Poslednji strelac je akcioni triler, napet film sa dubokim dijalozima.

Poslušajte zvaničnu numeru filma:

IZVOR: YT / Boris Režak

Autor: b92.net