Nakon velikog preokreta, svetlo-plavi su savladali gradskog rivala ⚽

Svega je bilo na gradskom derbiju. Prelepih golova, ogromnih promašaja, na kraju i ogroman preokret: Mančester siti - Mančester junajted 3:1 (0:1).

Prvo poluvreme obeležili su Markus Rašford, Andre Onana i Erling Haland. Tim redom i svaki na svoj način. Igran je 8. minut kada je kamerunski golman ispucao dugačku loptu. Bruno Fernandes je odlično primio, poslao kratak pas ka Rašfordu, a Englez projektilom pogodio u 90 stepeni.

IZVOR: X / evolvrre

Na drugoj strani, Kamerunac je branio sjajno. Na najvećim iskušenjima bio je posle udaraca Fila Fodena i Rodrija, ali je bio nesavladiv.

Ipak, bio je već savladan u poslednjem minutu prvog poluvremena. Ostao je na ničijoj zemlji, a Erling Haland se propisno obrukao pred celim svetom.

IZVOR: X / Priceless_MCI

Posle odmora je Gvardiolin tim još žešće napao, svestan da epilog gradskog okršaja može da odredi i epilog bitke za tron. Posle 10 minuta u nastavku, viđeno je još jedno remek-delo.

Odlični Foden je primio loptu na desnoj strani, poveo je nekoliko koraka u stranu, namestio se na levu nogu i odličnog Onanu ostavio bez šanse.

IZVOR: X / Priceless_MCI

Fil Foden se u nastavku pretvorio u junaka meča. Sjajno je, u punom trku, prihvatio pas Alvareza i rutinski poslao loptu u mrežu.

IZVOR: X / Priceless_MCI

Za onaj promašaj u smiraj prvog dela meča, Haland se iskupio tek što je počela nadoknada. Svemu je prethodila ogromna greška Marokanca Amrabata koji je prodao loptu tamo gde se ne sme. Norvežanin nije pogrešio drugi put.

IZVOR: X / DxBruyneSZN

Autor: Maxbetsport.rs/Redportal.rs