Lopovi su išli dotle da su proverili i ispraznili čak i dečje kasice

Otac Predrag Popović, sveštenik Srpske pravoslavne crkve, poznat je na internetu; on je veoma aktivan na društvenima mrežama, ali i na Jutjubu, gde redovno priča o različitim aspektima života iz nešto drugačije, duhovne prizme.

Sveštenik često na slikovit i pitak način daje vredne lekcije o veri, porodici, braku, svakodnevnim odnosima, ali neretko i raskrinkava neke mitove i pogrešna uverenja koja imamo o pravoslavnoj veri.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Predrag Popovic (@otac_predrag_popovic)

IZVOR: IG/otac_predrag_popovic

No, otac Predrag Popović je ovog puta, ipak, podelio objavu nešto drugačije vrste, pruživši kratak uvid u dešavanja u svom životu. Naime, njegov porodični dom je ovog jutra dok je sa porodicom bio na liturgiji - obijen!

- Jutros nam obili stan dok smo bili na liturgiji... Nek smo mi živi i zdravi - napisao je sveštenik uz snimak svog doma na kome se vidi kako je nameštaj ispreturan, brave obijene, stvari razbacane... Ukratko, sve su zatekli u kompletnom haosu!

Lopovi su išli dotle da su proverili i ispraznili čak i dečje kasice, premda su sitninu ostavili.

Popović je otkrio i da čekaju policiju kako bi se obavio uviđaj, te je istakao da su lopovi ušli kroz mali prozor u kuhinji. On je na kraju zaključio da je reč o iskušenju.

Autor: redportal.rs