Posle pobede Teya Dore na društvenim mrežama su krenuli da kruže komentari o ovogodišnjoj srpskoj predstavnici na Evroviziji

Posle pobede Teya Dore na društvenim mrežama su krenuli da kruže komentari o ovogodišnjoj srpskoj predstavnici na Evroviziji, a veliku pažnju ovoj pesmi posvetili su i Hrvati.

Mnogi Teyu Doru hvale, ali nekima pesma baš i ne odgovara.

- Definitivno sam fan dobre pesme, a ne spektakla. Ovo je dobra izvedba, a sviđa mi se i što peva na svom jeziku. Iako je naš Vinko Ćemeraš pevao na engleskom, bio mi je favorit i glasala sam za njega. Ipak, nadam se da će i Lazanja dobro proći na Evroviziji - jedan je od komentara na Fejsbuku.

- U svakom slučaju, Hrvatska neće biti zadnja. Neko mora biti poslednji - šale se neki na društvenim mrežama.

- Srbija je uvek dobro kotirana na Evroviziji. Verujem da će i sad", "Pesma je super, ali nije za Evroviziju. Takve stvari retko dobro prolaze", "Iskopirala je Lorin", "Konstrakta je imala savršenu pesmu", "Pesma nije loša, ali je jako dosadna", "Prvih pola minute je bila obećavajuća, a onda se nije dogodilo ništa. Pesme Francuske i Italije su top, kvalitetne i vokalno i melodijski - pišu Hrvati, prenosi Index.hr.

Autor: redportal.rs