Oglasio se i GRADONAČELNIK 👆🏼

Komšije mladog bračnog para koji je juče skočio sa solitera u Novom Sadu, a čija su deca pronađena mrtva u stanu u kojem su živeli u Petrovaradinu, su šokirane zbog prerane smrti dvoje mladih i njihove dece. Kako su istakli za Telegraf.rs ništa nije ukazivalo na predstojeću tragediju.

Ovde su došli kao podstanari kad nam je umro komšija pre dve, tri godine. Oni su živeli sa još ljudi u dvorištu, pošto je to stambena kuća, ali su se slabo kretali, bili smo samo na ćao ćao.

Ona je istakla da se oni nikad nisu svađali, ali i da nisu mogli da ostvare dublji kontakt sa njima:

Ona je Slovakinja iz Bačkog Petrovca, a on iz okoline grada, nikad nismo mogli da stupimo u dublji kontakt sa njima, a mi se svi ovde družimo.

 Komšije su prvo pomislile da je došlo do požara, međutim ne postoji nijedan trag koji može da potvrdi ovo. 

Tela njihove dece pronašla je policija koja je bila prinuđena da u stan provali, a sumnja se da je njihova smrt nastupila nasilno, odnosno da su roditelji prvo usmrtili decu, pa zajedno otišli u smrt.

Ovaj slučaj je potresao celu Srbiju, a sada se oglasio i gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić:

Kao čovek zatečen sam i užasnut činjenicom da su u našem gradu juče ugašena četiri mlada života od kojih su dva dečja. Novi Sad ne pamti ovakvu tragediju i ne postoje reči koje bi u ovom trenutku bile adekvatne. Izražavam saučešće familiji, prijateljima i svim bližnjima tragično nastradale porodice u nadi da nam se ovako nešto nikada neće ponoviti. Apelujem na nadležne organe da hitno ispitaju sve okolnosti u vezi sa ovim događajem.

Autor: telegraf.rs/redportal.rs