Zbog Anđele je dobila INFARKT, a sada je demantovala unukine LAŽI 😲

Porodica Anđele Šparavalo neće da čuje za njenu istopolnu vezu sa Bojanom Pavlović, koju je otpočela u Eliti. Pokušali su da je odvrate od te ideje u više navrata, slali joj otvorena pisma i jasno stavili do znanja da posle rijalitija neće imati gde da se vrati ukoliko ostane s Bojanom, međutim sve je bilo uzalud.

Anđela se, podsećamo, potresla 31. decembra, kada su joj roditelji saopštili da joj je baka zbog nje završila u bolnici, gde su joj ugradili stent. Međutim, ni briga o bakinom zdravlju nije je odvratila od Bojane, sa kojom je i dalje u turbulentnoj vezi. 

Zorica Šparavalo, Anđelina baka, oglasila se prvi put za portal pink.rs i najpre progovorila o svom narušenom zdravstvenom stanju, za koje krivi unuku.

Imala sam infarkt, ugrađen mi je stent... Imala sam već jedan i sada drugi, otkad je Anđela ušla u "Elitu". Treći ne bih preživela. Imala sam drugi infarkt zbog stresa, zbog svega što ona tamo radi, evo, i sad sam se uzbudila dok pričamo! Meni je mnogo žao mog deteta, ne mogu da se smirim.

Ona je otkrila da je zbog Anđele i Bojane na lekovima - kad god ih vidi u ljubavnom zanosu, posegne za benzodiazepinima, lekovima za smirenje.

Anđela me je toliko razočarala... Šta mi je sada uradila, ovo je strašno! Na vezu sa Bojanom ne gledam nikako, to je najgore što može da postoji na svetu! Porodica Šparavalo i moja porodica Jeftić su bile cenjene porodice u Uroševcu, to možete svakog da pitate. Ovo, što nam je ona uradila, ovo je strašno! Ne možemo da prihvatimo da je sa Bojanom, sa ženom. Ona dođe kod mene, kaže: "Bako, vidi sa kim se zabavljam", pa mi pokaže slike dečka. A ovo sad... Strašno, ja nemam reči. Ne znam šta je sa tim detetom, ovo nije ona, verujte mi, kunem vam se u dvojicu sinova! Imam 73 godine, ja ovo ne mogu da prihvatim ni da preživim! Kad vidim da se njih dve ljube, odmah popijem dva bromazepama, zbog nje pijem lekove. Ili sklonim, promenim kanal, a volim da gledam, da vidim gde je, šta radi.

Ona je demantovala Anđeline reči da je u lošem odnosu sa snajom:

Verujte mi, sa mojom snajkom sam kao sa svojom ćerkom, ona mi je rekla da se sa mnom bolje slaže od svoje mame! Sto puta mi je to rekla. Uvek sam joj se našla, da pričuvam decu, da spremim ručak, pozovem ih, budemo kod mene u dvorištu, uživamo. Živeli su kod mene u kući, na spratu, četiri godine, ali nije bilo uslova ovde, gore nema vode, kupatilo, kuhinja... Ne mogu mladi da budu ovde, pa su otišli privatno da stanuju. Ja vam pričam istinu! Ne znam šta je Anđeli, pa tako laže. Pitajte komšiluk, bolji odnos svekrve i snaje ne postoji ovde u gradu.

Ona je dodala da unuku ne želi na sopstvenoj sahrani, a istakla je da Bojanu ne može očima da vidi:

Bojana joj puni glavu, mnogo joj puni glavu. Slušala sam ih u pušionici, Bojana je pričala kako ne voli mamine sinove, tatine princeze, kako one treba da rade... Ova je sve to upijala, pa priča ovo, da su je roditelji zanemarivali, da ne bi bilo da je mamina i tatina princeza. O Bojani imam najlošije mišljenje, monstrum je za mene!

Ona misli da je Anđela zbog ovih tvrdnji udarila na sopstvenu porodicu:

Anđela nije živela sa mnom, već je dolazila, svraćala... Kada je Sandra počela da radi, oni su dolazili, čuvali smo je, vodili u predškolsko, mama i tata na poslu, ko će da je vodi ako neće baba? Ali, nije živela sa mnom, već sa mamom i tatom. Laže da je živela kod mene, ma kakvi! To laže ona. Roditelji su je zapostavljali?! Pa, svake godine su je vodili na more, uvek tu bili za nju, uz nju. Ona priča da je išla u školu zbog mlađeg brata Đoleta?! Ma, sram je bilo kako laže, neka se stidi svojih godina!

Autor: pink.rs