I to ponovo Italija u opticaju

Srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić posle samo godinu dana mogao bi da se vrati u Italiju. Član saudijskog Al Hilala ponovo je u žiži interesovanja Juventusa koji će pokušati po ko zna koji put da završi njegov transfer.

Čim je postalo jasno da od Pola Pogbe nema ništa zbog četvorogodišnje suspenzije jer je ustanovljeno da se dopingovao, Juve je krenuo po SMS-a kao prirodnog zamenika, piše Kalčomerkato.

Ideja Stare dame je da Sergej popuni rupu izazvanu odlaskom Pogbe, koji će dobiti raskid ugovora i samim tim otvoriti mu prostor za finansijski jak ugovor.

Naravno, neće biti toliko moćan kao u klubu iz Rijada s platom od 20 miliona evra, verovatno tri puta manji, ali će Milinković-Savić imati mogućnost da igra na vrhunskom nivou.

Opet, za godinu dana se naplatio u Saudijskoj Arabiji i punih džepova može da se vrati u Italiju gde je sa velikim uspehom igrao osam godina u dresu Lacija. Takođe, nedavno je isplivala informacija da se požalio bivšim saigračima da mu nedostaje Italija i Rim, koji bi mogao da zameni za severniji Torino.

Autor: sportal.rs