Ocenila holivudsku zvezdu kao previše uvrnutog

Plejboj model Hieke Konings (22) otkrila je vrlo interesantne seksualne navike holivudskog zavodnika Leonarda Dikaprija.

Holandska manekenka rešila je da obelodani sve o Dikapriju i njegovim čudnim navikama u krevetu, pa je tako otkrila i da je poznati glumac "previše uvrnut".

Njih dvoje su se upoznali u jednom klubu u Los Anđelesu kada joj je Dikaprijev menadžer prišao i rekao da glumac želi da se upozna s njom. 

Manekenka je tada Dikapriju jasno stavila do znanje da ona zna da on izlazi samo s lepoticama koje su mlađe od 25 godina, na šta joj je on samo odgovorio: "Kriv sam!"

Nakon toga su se poljubili, ali kako Konings tvrdi "to nije bilo ni blizu najboljeg poljupca u životu", a onda je usledio poziv da zajedno odu kući kod njega što je ona kako kaže odbila.

- Bio je šokiran, nije navikao valjda, ali je bio ljubazan - ispričala je manekenka i dodala da je nakon njenog odbijanja prišao nekoj drugoj devojci.

- Posle toga je prišao nekoj drugoj devojci i otišao s njom kući. Neke moje prijateljice su spavale s Leonardom i rekle su da ima bizarnu naviku u krevetu. Jedna mi je ispričala da je sve vreme držao slušalice u ušima ‘kako je ne bi morao da sluša‘, a drugoj je stavio jastuk na glavu -otkrila je Hieke.

- Definitivno je previše star i previše uvrnut - zaključila je Plejbojeva manekenka za Daily mail.

Autor: informer.rs