5 karata kupuje za sebe, a 5 poklanja.

Eventualni dolazak Aleksandre Prijović u Zadar sada se čini mogućim. Ona je izrazila želju da peva u dvorani Krešimir Ćosić, u početku je bio veliki otpor.

Gradonačnik Zadra je bio neutralan, a upravnik hale nije bio za. Međutim, jedan zadranin je rešio da kupi 10 karata za koncert. On 5 karata kupuje za sebe, a 5 poklanja.

Potom je rekao da mržnja treba da prestane.

- Stop mržnji, fizičkim napadima i zabranama. Da dijalogu, raspravama, argumentima, polemikama. Do iznemoglosti, do samog kraja! Proteklih tjedana smo svjedočili licu Zadra koje to nije. Svedočili smo mržnji prema onima koji misle drugačije, višestrukim fizičkim napadima, pa i nedjelovanju institucija. Zbog svega navedenoga sam se odlučio na ovaj potez. Znam što je Zadar u suštini, koliko su dobrih djela njegovi građani i građanke učinili proteklih godina. Koliko je ona tiha većina spremna na toleranciju i mir, na bolje društvo za one koji dolaze iza nas. Zadar nije ono što je zadnjih nedelja na ulicama moga grada i naslovnicama medija. Zadar je ovo što vidite na slikama i vreme je da takav Zadar vratimo na kartu Hrvatske!

IZVOR: YT / Erol Gaši 

Autor: Redportal.rs