Mislim da je Miljana jedna od najgorih majki koju sam ikada video, rekao je sinoć Ivan 👇

Miljana Kulić i njen bivši partner Ivan Marinković sa kojim je dobila sina Željka sinoć su se ozbiljno posvađali u Beloj kući nakon čega je Ivan rekao da će pokrenuti postupak i zatražiti starateljstvo nad sinom. 👇

Ivan je istakao da je Miljana loša majka, te da ni ona nema starateljstvo nad Željkom već Marija koja brine o unuku.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga

- Kako si se osećala kada ti je Ivan rekao da nisi rodila Željka već da si ga samo istisnula iz va*ine?

- Ovde se sada vodim onim ko kaže, a ovo kaže Buđola i njegava Buđolina. Ja nemam nameru da se raspravljam sa njima, to mi nije ni na kraj pameti. On se svađao sa mojom porodicom da ne bi viđao više Željka. Meni je Lakić govorio kakvi su oni, a ja sam htela da vidim kakva je buđolina, a sada vidim da je to sve njihova taktika. Željko je dobio ime jer je željen od mene i moje porodice, a svaki Željko je uspešan, Željko Samardžić. Željko Bebek, Željko Joksimović... Oni su loši ljudi, pa ona kaže da se deca rađaju zla, a on ne brine za Lenu, o Leni brine Raša, o Željku nije brinuo, a kako Bog da da nekome kada ne brine o svojoj deci - rekla je Miljana.

- Mislim da je Miljana jedna od najgorih majki koju sam ikada video. Jedina je majka koja nema starateljstvo, kao što sam ja ne brinem o njemu, ne brine se ni ona. Marija se brine o tom detetu, a ona zaslužuje da ne dobije starateljstvo nad tim detetom, a sada ću se ja ozbljno potruditi da Željko bude sa mnom - rekao je Ivan.

- Jeste odvratno to što je on rekao, ali na ovakvu odvratnu i morbidnu ženu je to jedini odgovor. Nju boli što je mi ne konstatujemo, ona je budala na kub. Nema više mirenja sa njima, oni bi dali život da budu u medijima - rekla je Jelena, kako piše Pink.rs.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: Redportal.rs & K.Đ.