Reviju će otvoriti svetski poznati influenser i model iz Njujorka Elton Ilijarni 😎

S obzirom na to da je njena kolekcija Nar prošle godine na jednoj od najprestižnijih svetskih modnih manifestacija ostvarila izuzetan uspeh 🤩, srpska kreatorka je rešila da se i ove godine pojavi u Parizu. Ovoga puta predstaviće kolekciju Posh Intelligence u čuvenoj galeriji Burbon 2. marta 😍.

Brojne značajne ličnosti kako iz Francuske tako i iz Srbije najavile su svoj dolazak na reviju koju će otvoriti svetski poznati influenser i model iz Njujorka Elton Ilijarni. Njega na društvenoj mreži Instagram prati više od 12 miliona ljudi i izuzetno je uticajan.

Foto: Pink.rs/ANDREJA DAMNJANOVIĆ

Suzana Perić je sa svojim timom prethodnih meseci vredno radila na kolekciji koja se kreće u magičnom kontrastu crnog i belog oživljavajući univerzalnu vrednost večne klasike 💕. Kroz modele romantičnog kroja ulazimo u prostor ženske bajke i hrabrog neo romantizma. Kroz haljine fluidne forme i odela strogog i provokativnog kroja cenjena dizajnerka nam ovoga puta priča priču o ženi koja sme, može, želi i ume ☝🏻.

Foto: Pink.rs/Kurir.rs

To je modna storija o inteligenciji i smelosti žene novog doba. Provokativnost u neočekivanom dizajnerskim zahvatima signalizira da će doba koje dolazi pripadati ženama otvorenog uma, snažne volje i neprikrivene ženstvenosti. Ovo je drski modni izazov prvog reda, prenosi Pink.rs, pozivajući se na Kurir.rs.

Inače, revija u Parizu će biti 7. na kojoj je Suzana Perić predstavila svoje modele za samo godinu dana, a očekuje se da će nastaviti da niže uspehe.

- Presrećna sam i počastvovana što ću se još jednom sresti sa pariskom publikom 🥰. To je velika odgovornost i kreativni izazov za dizajnera jer Pariz jeste jedna od svetskih prestonica mode. Tako zahtevna publika vas podstiče da prevaziđete sebe - poručuje uspesna dizajnerka pred odlazak u Francusku na Paris Fashion Week.

Autor: pink.rs / kurir.rs