Tanja najavila i Arenu koja se uslediti nakon objavljivanja novog albuma 🎶

Popularna pevačica Tanja Savić nedavno je na Instagramu najavila nove pesme, odnosno novi album o kojem više možete saznati iz teksta ispod 👇, a sada je za medije otkrila da će, nakon objavljivanja albuma, održati i veliki koncert u Areni! 😎

- Nakon albuma sledi Arena, ja sam mojoj publici to dužna. Sigurno ću plakati. Volela bih da mi sinovi, mama i tata budu tu u prvom redu, baš zbog toga što nikada nisu bili. Ne postoji niko u mojoj okolini ko me kritikuje, to može da bude samo od ljudi koje volim i koji mi znače, jako mi je drago što sam to dovela u red. Nekako zračim drugačije - rekla je Tanja.

Kada je reč o privatnom životu, odnosno emotivnoj vezi sa 11 godina mlađim pilotom, Tanja je otkrila da mu trenutno priprema rođendansko iznenađenje, a progovorila je i o mogućem venčanju sa Mukijem.

Foto: Printscreen Instagram.com / @tanja_savic_private

Sad mu pripremam jedno iznenađenje, on ništa ne zna. On zaslužuje sve najbolje. Ja sam pronašla osobu koja je kao i ja. To bi savetovala svima, da nađu svoju srodnu dušu, srećna sam što smo slični bez obzira na razliku u godinama. Na svom primeru sam videla da su godine samo broj, mnogo je bitnije da li vas neko poštuje i da li je neko tu za vas, to je najvažnije - rekla je Tanja, pa progovorila o udaji:

- Ja sam uvek sanjala da nosim venčanicu, nisam je nikada nosila, a volela bih da je nosim. Možda će se i ostvariti to, lepo se slažemo, a u njemu sam pre svega našla prijatelja i podršku. Sinovi su ga prihvatili, baš se vole - izjavila je Tanja, kako piše Blic, prenosi Pink.rs.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.