Ovog marta Alen će održati prvi solistički koncert u Beogradu 🎤

Proslavljeni rok pevač Alen Islamović spreman je da zasija na beogradskoj sceni svojim prvim solističkim koncertom zakazanim za mart ove godine. 🎶 Nakon višedecenijske karijere kao član kultne grupe Bijelo Dugme, Islamović će se prvi put predstaviti beogradskoj publici kao samostalni izvođač. 👇

Ovu uzbudljivu najavu je pevač lično izneo u popularnoj emisiji Premijera Vikend Specijal na Pink televiziji, gde nije samo najavio svoj koncert, već je otkrio i do sada nepoznate detalje iz svog života. Tokom razgovora, otkrio je kako provodi slobodno vreme i šta ga sada ispunjava, ističući posebno koliko mu prija vreme provedeno sa svojim unucima.

- Zadnjih godina se povlačim u Bihać... Tamo provodim vreme. Tamo imam teniski klub, igram tenis. Tamo su i moji prijatelji još iz detinjstva. Taj mir u maloj sredini mi odgovara. Bavim se i poljoprivredom. Pogotovo kad pokupim unučiće za neke praznike, moram praviti cirkus, animirati ih... Vodim ih na reku, da skupljaju lešnike, uživaju sa mnom svakako - rekao je Alen.

Islamović je najavio veliki jubilej - 50 godina od osnivanja kultne grupe Bijelo Dugme. Tim povodom, zajedno sa Goranom Bregovićem, planira da priredi nezaboravni koncert koji će oživeti brojne legendarne trenutke iz bogate karijere grupe. 👇

- Pitam Gorana za savet... Daje mi dosta dobrih kometara što se tiče mojih samostalnih projekata, šta da promenim, šta da dodam. Bijelo Dugme ove godine proslavlja 50 godina postojanje, razgovarali smo o nekim koncertima. Imamo u planu 50 koncerata za ovaj jubilej. Sigurno će se neki veliki rok koncerti organizovati - dodao je on, kako prenosi Pink.rs.

Foto: Printscreen Pink.rs

Autor: Redportal.rs / K.Đ.