Objasnio da greška nema veze sa Zvezdom i Partizanom 👆🏼

Košarkaši Srbije pobedili su Finsku u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Pioniru. Jedan od aktera tog meča bio je Balša Koprivica, sin čuvenog Slaviše Koprivice, koji je 1992. godine sa Partizanom osvojio Evroligu. Kada je Koprivica ušao u igru, poznati komentator Slobodan Šarenac je u prenosu rekao nešto što je zasmetalo navijačima crno-belih.

Naime, on je u prenosu rekao da je Partizan 1992. godine osvojio Kup Evropskih šampiona. Nije rekao Evroligu. To su mu zamerili navijači na društvenim mrežama i ostavili mu niz komentara. Zbog toga je odlučio da se oglasi na X-u i da stavi tačku na teorije zavere, kako je napisao.

Prigovori što sam pogrešio i rekao da je Partizan osvojio KEŠ 1992. godine, a ne Evroligu, svi usvojeni. Moja greška! Nenamerno. Ispravka ide u sledećem prenosu koji budem radio. Nisam ni znao da se oko toga vodi rasprava ovih dana. I opet, nema veze sa Partizanom i Crvenom zvezdom, već je moja greška

Izvor: X/@SlobodanSarenac

Komentari su se nizali i ispod ove objave, neki su mu oprostili, a neki ne. Ostaje nam da vidimo da li će narednog puta zaista svoju grešku i ispraviti.

Podsećanja radi, Partizan je titulu osvojio 1992. godine kada je u finalu pobedio Huventud čuvenom trojkom Aleksandra Đorđevića. Kao asistent za taj koš vodi se upravo Slaviša Koprivica. Tog 16. aprila je srpski tim ušao u istoriju, a Sale je dao koš koji se i dan dana prepričava.

Autor: mondo.rs