Do nedavno je nosila i narukvicu koju joj je kupio bivši dečko 👇

Tokom današnjeg dana učesnici Elite 7 nastavili su sa emisijom Gledanje snimaka u okviru koje je prikazana svađa Mione i Ša zbog narukvice koju joj je ranije poklonio bivši dečko. 🤷‍♀️

Naime, Miona i Ša su razgovarali o tome da bi trebalo da se baci narukvica, što nisu učinili, a Ša je potom Mioni zamerio i što spava u pidžami koju joj je takođe bivši poklonio. 👇

- Ja sam tu narukvicu dala Nenadu da bacim, niti je to neki znak, signal. Dobila sam to na poklon, dala sam mu ponovo, ne zanima me - rekla je Miona, kako prenosi Pink.rs.

- Njoj su roditelji zamerili kao ko je ovaj da ti baca stvari ovo ono. Ona je insistirala da se ne baci, kada su roditelji došli, ja sam se osetio najgore ikada i vratio sam joj narukvicu. To što ona spava u pidžami toj, opet daje za pravo njemu da se oglašava. Smeta mi pidžama - rekao je Ša.

IZVOR: YT / Zadruga

- Šta je ona tebi rekla za narukvicu kad ti je vratila - pitao je Milan.

- Rekla je da je ne bacam nego da je prodamo ili nešto - rekao je Ša.

- Meni bi smetalo da iko od bivšeg partnera išta nosi, ja sam rekla sinoć: Ša kaže da bacimo narukvicu, ja kažem: Dajte Ivani Šopić ili ljudima koji nema šta da jedu, mogla je mnogo ranije to da uradi, onda ustanu ovde Meljak i skraćeni mongoloidi i pričaju nešto - rekla je Miljana.

- Meni se gadi što ta narukvica stoji kod mene - rekao je Ša.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: Redportal.rs