Neki za a neki protiv 🤔

Kako prenosi portal Mondo, posle spektakla koji su priredili Luka i Nikola na All Star meču Nikola je bio priupitan šta mislio o toj ideju i potencijalnoj sardnji. Jokara je samo objasnio da on nema nameru da ide iz Denvera i da je to jedino ostvarivo ako, kako je rekao, Luka poludi, pa ode.

Mogućnost ovakvog spoja je tema mnogih sportskih razgovora, pa tako se i povelo istovetno pitanje i u podkastu koji vodi bivši profesionalni košarkaš Gilbert Arenas. Trostruki AllStar i bivši član Golden Stata, Vašingtona, Orlanda i Memfisa je izjavio da mu se ta ideja nimalo ne sviđa:

Lično, ne bih voleo to da vidim. Jedini razlog za to je zato što je narativ sada da kada napraviš neki tandem, onda onaj koji je prešao u drugi tim dojednom postaje slabić koji nije mogao da nosi svoj tim.

Za razliku od njega dvostruki šampion NBA Noris Kol, bi rado da vidi dva asa NBA u jednom timu:

Meni bi bilo kul. Razumem iz ugla zaveštanja, ali iz ugla košarke, bilo bi zaista sjajno da ih vidimo da igraju zajedno. Jokić može da dodaje, da igra sa raznih pozicija na terenu. Luka je odličan u 'pik en rolu', Džamal i Džoker imaju 'smrtonosan pik en rol', zamislite kako bi to tek izgledalo sa Lukom. Stvarno bih voleo to da vidim.

Autor: Mondo.rs