Objavio slike PRE i POSLE intervencije 👇

Fudbaler Nemanja Gudelj odlučio se za korak ka očuvanju svog izgleda, te je pre nekoliko meseci krenuo putem Turske radi procesa transplatacije kose. 💇‍♂️ Rezultati ovog zahvata su sada očigledni, dok je sam Gudelj javno podelio fotografije pre i posle procedure putem svog Instagram profila. 🧐

Suprug poznate pevačice Anastasije Gudelj je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu detalje procesa kroz koji je prošao, dok je Anastasija, koja je bila nepresušna podrška tokom, s ponosom je stala uz svog supruga. 💖

- Sa oduševljenjem sa vama delim rezultate moje transformacije kose. Pogledajte sada! Pre 9 meseci poverio sam doktoru moju transplantaciju kose i rezultati su neverovatni - napisao je Gudelj, kako prenosi portal 24sedam.rs.

- Njihova stručnost i profesionalizam su me mnogo usrećili. Velika pohvala njihovom fantastičnom timu na brizi i posvećenosti. Zauvek zahvalan na ovoj transformaciji - dodao je Nemanja.

Slike pre i posle pogledajte kroz post ispod 👇:

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

IZVOR: IG / @nemanjagudelj

Par trenutno uživa u Sevilji, gde su i nastanjeni, a nedavno su se uputili u luksuzni restoran, gde su uživali u romantičnoj atmosferi. Njihovo venčanje se odigralo krajem leta 2023. godine, ali velika svadba još uvek nije upriličena, ostavljajući prostor za buduće slavlje.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.