Ako nemaš ništa lepo da kažeš, nemoj ništa da kažeš, istakla je Luna ☝

Pevačica Anabela Atijas gostovala je tokom sinoćne večeri u emisiji AmiG Show kod Ognjena Amidžića zajedno sa svojom ćerkom Lunom Đogani. 📺👇

Anabela i Luna dotakle su se teme rodbinski odnosa dok su odgovarale na pitanja ljudi sa Instagrama i tom prilikom spomenule odnos koji imaju, odnosno nemaju 🤷‍♀️, sa Vesnom i Đoletom Đoganijem.

- Nemam volju ni želju na tu temu da pričam, dosadno je i ne moramo svi sa svima da se slažemo. Prošli put u emisiji si me pitao nešto, htela sam da ti pošaljem poruku, ali sam odustala. Ona je kod tebe u emisiji rekla nešto što me je jako razočaralo po pitanju nje. Valjda je to rodbina, jedna krv, rodbina to ne bi trebalo da radi. Bude mi žao... Dosta je više! Nema potrebe da se pere više niko ni od koga. Imamo pravo da biramo sve s kim ćemo vreme da provodimo - rekla je Anabela, dok se i Luna nadovezala sledećim odgovorom 👇:

Foto: Printscreen YouTube / AmiG Show

- Svi su veliki moralisti. Ako nemaš ništa lepo da kažeš, nemoj ništa da kažeš da ne povrediš nekoga... Ali dobro, nema veze - poručila je Luna, kako prenosi Pink.rs.

Foto: Printscreen YouTube / AmiG Show

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / AmiG Show

Autor: Redportal.rs / K.Đ.