Mnogi su joj savetovali da smanji troškove

Pevačica Aleksandra Prijović održala je 5 koncerata u Osijeku, a poslednji je bio 18. februara. Kako pišu mediji, od ovih 5 koncerata zaradila pola miliona evra.

Ona bi zaradila još više da nije uložila puno u kostime, scenu i koreografiju.

- Prija bi zaradila milion evra da nije uložila pola tog iznosa u produkciju, ozvučenje, osvetljenje... Samo za stilistu, odevne kombinacije i kompletan tim koji je zadužen za njen izgled izdvojila je više od 50.000 evra. Surovi je profesionalac i ne žali sredstva samo kako bi sve bilo perfektno i kako bi publika s njenog koncerta otišla srećna. Zbog toga je trenutno najpopularnija, najuspešnija i najplaćenija naša pevačica - rekao je izvor.

- Mnogi su joj savetovali da smanji troškove i angažira jeftiniju produkciju, da iznajmi skromniju opremu, da ne kupuje kostime od po 10.000 evra, ali ona nije želela ni čuti za to. Svesna je činjenice da živi svoj najveći san koji joj se možda više nikada neće ponoviti, želi da zauvek iza njenih koncerata ostanu video-snimke kao svedočanstvo jednog vremena i njenog vrtoglavog uspeha - dodao je izvor za medije.

Autor: redportal.rs