Počela turneja DO POSLEDNJEG DAHA

Nakon prve pesme Do poslednjeg daha u Beogradskoj areni usledilo je veliko iznenađenje za sve prisutne, a najviše za Draganu Mirković, koja ništa nije znala 😍.

Na bini se pojavio član organizacije Srbi za Srbe Aleksandar Njegovan i uručio joj na poklon ikonu Dobri pastir, poklon ikonopisca Danijele Stojiljković, kao znak zahvalnosti što je odlučila da turneju u Srbiji povodom 40 godina karijere posveti deci koju pomaže Humanitarna organizacija Srbi za Srbe, čiji je Dragana veliki prijatelj 🍀💞.

Foto: redportal.rs/SRBI ZA SRBE

Foto: redportal.rs/SRBI ZA SRBE

Krajem januara na velikoj pres-konferenciji Dragana je najavila da će milion dinara od svakog koncerta usmeriti Humanitarnoj organizaciji Srbi za Srbe, kao i sav prihod od sponzora što ovu turneju čini najvećom turnejom humanosti na ovim prostorima.

Zahvaljujući podršci kompanije VODAVODA, koncert je, osim neverovatnog muzičkog spektakla, postao pozornica izražavanja humanosti i solidarnosti. Podsetimo, VODAVODA je prva kompanija koja se priključila turneji humanosti te će, zahvaljujući njima, jedna porodica dobiti novi dom 🍀!

Foto: redportal.rs/SRBI ZA SRBE

Izgradnja nove kuće predstavlja ne samo materijalnu podršku, već i simbol nade – ova kuća će biti temelj na kojem će se graditi novi život, ispunjen srećom, ljubavlju i nadom – to je prilika za novi početak, mesto gde će porodica pronaći sigurnost i srećniji život.

Posetioci koncerta igrali su i pevali na sav glas i uživali u svakoj noti a uz to su imali priliku da se osveže uz specijalno dizajnirane flašice VODAVODE, sa logotipom naše organizacije i brenda turneje humanosti Do poslednjeg daha. Prodaja vode na koncertu nije samo bila način da se posetioci osveže već i prilika da se uključe u humanitarnu akciju.

Osećaj zajedništva i humanosti obeležio je je svaki trenutak koncerta, što je doprinelo pozitivnoj atmosferi i nezaboravnom doživljaju 🎶💞🍀.

Foto: redportal.rs/SRBI ZA SRBE

Autor: redportal.rs