Život izgubila i baka 💔

BAR: U tragediji koju Bar ne pamti poslednjih decenija, koja se dogodila u četvrtak rano ujutro, tetka je pokušala spasiti bratiće iz požara u barakama, ali nije uspela spasiti ni njih ni sebe 😭, a život je izgubila i njihova baka 💔, prenosi RTCG, javljaju Nezavisne.

U nekoliko minuta vatrena stihije koja je zahvatila barake ispod Volujice, kod Bara, jedan stanar baraka, čiji identitet nije objavljen, izgubio je dvoje maloletne dece, rođenu sestru i majku.

Peć na drva koja ih je grejala bila je kobna za 4 osobe čije je živote odnela vatra, koja je buknula u prostoriji u kojoj se ložilo.

Iz sna ih je verovatno u trenu probudio požar, ali nisu se uspeli spasiti.

Prema saznanju Primorskog portala, na mestu nesreće kad je baraku, od lako zapaljivog materijala, zahvatio požar, tetka je pokušala da spasi dvoje bratića.

Nažalost, nije uspela. Spasavanje su onemogućile daske koje su popadale ispred ulaza u sobu u kojoj je bila baka sa dvoje unučadi. Sa njima, zarobljena u požaru, stradala je i 17-godišnjakinja.

Roditelji dece su bili u drugoj prostoriji, ali im nisu mogli pomoći. U požaru je opekotine zadobila još jedna osoba čiji identitet za sada nije poznat.

pročitajte još

Umro Aleksej Navaljni!

Autor: nezavisne.com