Dala si nam mrvicu tvog uspeha i dozvolila nam da podelimo tvoj istorijski uspeh, rekla je Rada sinoć tokom nastupa 💖

Mlada zvezda Aleksandra Prijović sinoć je u Osijeku održala treći od ukupno pet zakazanih koncerata u tom gradu. 🎤 Aleksandri se tokom večeri na bini pridružila majka Borka sa kojom je otpevala pesmu Ti mene ne voliš, a potom je na binu kročila i pevačica Rada Manojlović. 😎

Aleksandra je tokom zajedničkog nastupa sa Radom ispričala i kako su se one upoznale kada je Prijovićki bilo 13 godina. 👇

- Radu poznajem od 13. godine. Moram da vam ispričam situaciju, Rada je bila velika zvezda i dolazim ja i kažem: Volim da pevam, a ona me je izvela na binu kad sam imala 14 godina. Nikad neću zaboraviti taj trenutak - govorila je Prija.

- Vozile smo se, imamo sllike - dodala je Rada. 😁

- Mene jako lepa sećanja vežu za Radu. Poznajem je toliko godina, mogu da kažem da je posebna u svakom smislu, da je divan čovek i osoba koja svakome želi dobro. Rada zna koliko se radujem svakom njenom uspehu i znam da izlazi ludilo - nastavila je Aleksandra, kako pišu Republika i Kurir, prenosi Pink.rs.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели A2.INFO (@a2.info)

IZVOR: IG / @a2.info

- Ja sam spremila govor, ali sam zaboravila i više ne znam nijednu reč. Drago mi je što si ispoštovala sve kolege, dala si nam mrvicu tvog uspeha i dozvolila nam da podelimo tvoj istorijski uspeh. Želim ti još puno toga, znam da će biti, tek si počela - pričala je Rada.

- Ja znam da ti pripremaš album i turneju i verujem da će biti prilika da se družimo i da ja budem tvoj gost - rekla je Aleksandra, a Rada se složia, nakon čega je Manojlovićeva zapevala.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.