Sinoć su se u Beloj kući gledali video-snimci 🧐

Tokom sinoćne večeri u Beloj kući učesnici Elite 7 gledali su video-snimke, a na jednom od prikazanih Janjuš i Aneli razgovarali su u krevetu o Majinim provokacijama upućenim njima. 🤷‍♀️

Kada je voditeljka Ivana Šopić podigla Janjuša, Maju, a potom i Aneli nastala je svađa. 😅👇

- Nema potrebe da pada na provokacije, jer i ja izađem kad čujem mjao, jednostavno mi imamo naše stvari i ne treba da nas to zanima. Nema potrebe za bilo kojom komunikacijom. Može da mjauče da radi šta hoće, ne zanima me. Kad te neko ne zanima ne spominješ ga. Ja nju u ljubavnom smislu ne zanimam. Mislim da Aneli ne voli koliko i mene - kaže Janjuš.

IZVOR: YT / Zadruga

- Aneli je nekulturna i nevaspitana žena i znam da zbog nekih posledica ne rezonuje šta priča. Janjuš mene ne zanima u ljubavnom smislu. Ja sam ogorčena na njega. On je monstrum kom ništa nije svetno, imao je sek*ualne odnose pre 40 dana, ništa mu nije sveto. Ova uzima od Slađe bundu da bi bila kao ja - kaže Maja.

- Ja da želim da budem kao ti oblačila bih štikle - kaže Aneli.

- Natovila si se kao krmača. Ku*vo iz Bujanovaca - kaže Maja.

- Tebi niko ništa ovde ne veruje - kaže Janjuš.

- Ja sam bila prema tebi čovek kada ti je bilo teško. Mora da ide kao sa vašara jer nema para. Gledajte barbika i greška prirode - kaže Maja, kako prenosi Pink.rs.

- Imaćemo se*s svaki dan jer je to ljubav - kaže Janjuš.

- Zamađila te je - kaže Maja.

- Maja bi meni bila za dva dana u rehabu da ne volim Aneli. Ti mene ne možeš da iznerviraš - kaže Janjuš.

- Jako su loši roditelji - kaže Maja.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: Redportal.rs / K.Đ.