Uvek sam razmišljala u kom bi gradu mogla sa mnom da zapeva. Jako sam ponosna što je to baš ovde, rekla je sinoć Aleksandra 💖

Muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je sinoć svoj treći koncert zaredom u Osijeku, pred brojnom publikom koja je s oduševljenjem dočekala njeno pojavljivanje na sceni. No, veče je dobilo posebnu čar kada se na bini pojavila i majka Aleksandre, Borka Mihajlović, takođe poznata po svojim pevačkim sposobnostima. 😍

Emotivni trenutak nije izostao kada su suze radosnice obuzele Aleksandru, dok je stajala na sceni pored svoje majke. Borka je zahvalila publici na podršci njenom detetu, nakon čega je započela da peva, što je izazvalo ovacije prisutnih.

Foto: Printscreen TT / @extrafm

- Hvala vam što ste došli da podržite moju jedinicu - kazala je Borka, pa je počela da peva pesmu Ti mene ne voliš.

- Molim vas, najveći aplauz za moju majku! Ovo je za mene posebna noć. Ona je uvek tu. Uvek sam razmišljala u kom bi gradu mogla sa mnom da zapeva... Jako sam ponosna što je to baš ovde! Hvala ti na svemu što si mi pružila u životu - ispričala je Aleksandra pred svima, kako prenosi Pink.rs.

Podsetimo, Prijovićeva je odrasla u Belom Manastiru, udaljenom tridesetak kilometara od Osijeka, te je odlučila posetiti rodnu kuću i u njoj prespavati pre koncerta.

Foto: Printscreen TT / @extrafm

- Ja sam spavala sinoć u svojoj kući, naravno. Prvo gde sam otišla jeste moja kuća - ponosno je istakla Prija nedavno i dodala:

- Odrasla sam u ovom kraju i išla u školu. Kada se vratim u osnovnu i srednju školu, kada sam pričala da ću jednog dana imati koncerte, niko mi nije verovao. Iskreno verujem da su sada ponosni na sve ovo. Znam da je bilo dosta njih koje poznajem, sa kojima sam odrasla. Ovo je stvarno poseban koncert za mene jer sam do 18. godine živela u Belom Manastiru i bilo je divno, jako emotivno, jako sam srećna.

@extrafm

Specijalna gošća na trećem koncertu bila je Aleksandrina mama, Borka 🥹❤️ #extrafm #aleksandraprijovic #live #concert #osijek #fyp #foryoupage

♬ original sound - Extra FM

IZVOR: TT / @extrafm

Autor: Redportal.rs / K.Đ.