Ako joj smeta svaka lepa devojka, onda nju ozbiljno lupaju kompleksi, istakla je Branka 😎

Voditeljka emisije Pitam za druga Anastasija Buđić nedavno je u studiju RED TV-a ugostila Branku Black Rose, koja je komentarisala ponašanje Milene Kačavende u rijalitiju Elita 7. 📺

Branka je izrazila svoje nezadovoljstvo stavom koji Milena pokazuje u rijalitiju, nazivajući ga stilom iz devedesetih godina, što smatra mafijaškim. 🙄

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Osim toga, osvrnula se i na navode o Mileninoj ljubomori prema mlađim i zgodnijim učesnicama, ističući da voli videti mlade i lepe žene, kao i one svojih godina kada su sređene. Naglasila je da Milena možda ima komplekse, što može biti razlog njenog lošeg ponašanja prema drugim učesnicama.

- Hajde da se dotaknemo malo i Milene Kačavende, kakva ti je ona - pitala je voditeljka. 🤔

- Ona mi je kako vetar duva! Čas mi deluje da je okej, čas da nije normalna. Gledala sam situaciju kada je Uroša tukla iz čista mira, glumi tamo sado-mazo, mafija, opasna neka riba... Pa ona je žena u godinama, treba da se ponaša dostojanstveno, a ne da se vraćamo u doba devedesetih - rekla je Branka.

- Mnogi su komentarisali da ima problem sa mladim ženama, da li ga ima i da li zaista realno komentariše njihovo ponašanje?

- Ako joj smeta svaka lepa devojka, onda nju ozbiljno lupaju kompleksi, klimaks je drma - dodala je Branka. 😅

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: K.Đ.