Sa 50 godina, svi vi koji imate nadograđenu kosu, nećete imati na šta da je nadogradite, oštro je poručio frizer na RED TV-u 📺

U najnovijoj epizodi emisije Ne gledam ti ja to na kanalu Red TV voditelji Sanja i Savin ugostili su uglednog frizera Stevana Radivojevića. 📺 Radivojević je gledaocima otkrio neke detalje o sebi i svojoj profesiji koji su do sada možda ostali nepoznati. 📺

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Stevan se tokom gostovanja posebno se osvrnuo na popularnu uslugu kojom se bavi - nadogradnja kose. Naglasio je da bi žene koje se kontinuirano odlučuju za nadogradnju kose mogle imati ozbiljne probleme za 10 do 20 godina jer će nedostajati prirodna kosa za dalje nadogradnje, što bi moglo rezultirati ozbiljnim oštećenjem kose.

Nadalje, istakao je nužnost zaustavljanja trenda nadogradnje kose, ali istovremeno je pokazao razumevanje prema ženama koje se osećaju prijatno i imaju više samopouzdanja sa dužom kosom i nadogradnjom.

- Previše su svi unakaženi zbog nadogradnji. Mislim da to mora jednog dana da stane, jer je svaka druga osoba na javnoj sceni ćelava baš zbog toga - šokirao je Stevan i dodao:

- Sa 50 godina, svi vi koji imate nadograđenu kosu, nećete imati na šta da je nadogradite - oštro je poručio frizer.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели RedTV 💥 #bicesveuREDu (@redtv.rs)

IZVOR: IG / @redtv.rs

Autor: K.Đ.