Ovo će biti jedinstvena prilika da svi koji vole EKV i album Ljubav čuju sve pesme uživo

EKV tribute band project Deca iz vode ovog februara obradovaće publiku i u Beogradu i u Novom Sadu! Zajedno sa Žikom Todorovićem sviraće album Ljubav i druge velike hitove grupe EKV u subotu, 17. februara u Zappa Bazi i 23. februara u SKCNS Fabrici!

Ljubav je reč koja povezuje ceo opus EKV-a i njihov odnos kako prema pesmama koje su pravili, tako i prema publici. Sa Žikom Todorovićem snimili su dva albuma, od kojih je jedan Ljubav. Tome u čast, prvi put ikada, publika će ovog februara imati priliku da čuje sve pesme sa ovog albuma kao i sve ostale najbolje pesme i najveće hitove sa ostalih albuma EKV-a. Pesme Zemlja, Pored mene, 7 dana, Voda, Tonemo i Ljubav su neke od njih. Specijalni gost koncerta biće Srđan Žika Todorović, pa ćemo sa njim za bubnjevima čuti kako je bilo nekad kad je svirao sa Milanom, Bojanom i Margitom...

Ovo će biti jedinstvena prilika da svi koji vole EKV i album Ljubav čuju sve pesme uživo i prisustvo ovim koncertima se može smatrati pravom privilegijom za sve prave fanove EKV-a. Deca iz vode su jedini bend i projekat sa kojim je Žika pristao da svira, jer su ga po njegovim rečima duhom, pojavom, energijom i sviranjem podsetili na pravi EKV. Koncerti sa Žikom su čista emocija i nostalgično putovanje u prošlost kad su EKV bili na vrhuncu popularnosti i kada se tražila uvek karta više za njihove koncerte u Beogradu.

Foto: Redportal/Damir Vujković

Foto: Redportal/Damir Vujković

IZVOR: YT / acastarmedia

IZVOR: YT / acastarmedia

Žika Todorović je ovim povodom kratko poručio:

- Dođite, biće vruće, iako je sada hladno!

Foto: Redportal/Damir Vujković

Foto: Redportal/Damir Vujković

Koncerti u Beogradu i Novom Sadu trajaće skoro tri sata, i to je sigurno još jedan od (dobrih) razloga da ne propustite priliku da dođete!

Organizatori koncerata naglašavaju da su dosadašnji nastupi Dece iz vode sa Žikom Todorovićem bili rasprodati i po nekoliko dana unapred, te apeluju na sve fanove da svoje ulaznice nabave na vreme!

Ulaznice za koncert u Zappa Bazi mogu kupiti u Zappa Baru (Kralja Petra 41) po ceni od 1200 RSD. Na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice će koštati 1500 RSD.

Foto: Redportal/Redportal

Ulaznice za koncert u SKCNS Fabrici mogu da se kupe na sajtu i prodajnim mestima Gigstixa i online na Gigstix.com po ceni od 1200 RSD. Na dan koncerta na biletarniciFabrike ulaznice će moći da se kupe po ceni od 1500 RSD. Biletarnica i vrataFabrike biće otvorene od 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.

Foto: Redportal/Redportal

Autor: Redportal.rs