Željko Mitrović je jednom prilikom izjavio da je Milica Veliki Šef rijalitija i da bez nje televizija ne bi mogla da funkcioniše, kao i da ne bi imala uspeh kakav sad ima. 💞

Nakon što je list Blic objavio da je vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović i ove godine proglašen za najmoćnijeg čoveka u šou biznisu, objavljena je i lista Blic je 100 najmoćnijih žena u Srbiji na kojoj se našla njegova supruga Milica Mitrović.

Milica Mitrović je jedna od ključniih figura u kompaniji Pink Media Group, direktorka programa i glavna i odgovorna urednica zabavnog progama TV Pink. Ova kompanija je pokrenula jedan od najgledanijih rijalitija u regionu Zadruga, a trenutno se emituje najskuplji i najgledaniji rijaliti format pod nazivom Elita.

Kriterijumi kojima su se rukovodili praveći liste moćnih su: lakoća ostvarivanja ciljeva, prepoznatljivost u javnosti, lični autoritet i ugled institucije koju predstavljaju, finansijski i politički uticaj i lična harizma.

Željko i Milica Mitrović su na listi najmoćnijih u šoubiznisu iza sebe ostavili mnoge vlasnike drugih televizija, producentskih kuća, estradne umetnike, glumce, influensere i druge pripadnike šoubiznisa.

Njihova imperija vredi više miliona evra i čine je TV Pink, Pink M (u Crnoj Gori), Pink BH (u Bosni i Hercegovini), paket od 60 kablovskih kanala, izdavačka kuća City Records, avio-kompanija Air Pink, kompleks filmskih studija Pink Films International (PFI), portal Pink.rs, kompanija za proizvodnju dronova PR-DC, Apolon produkcija, Red TV (Redportal.rs i Red radio), Insta TV i TV Vesti.

Autor: REDPORTAL.RS