Podrška je i te kako potrebna 👆🏼

Ekipa i stručni štab KK Partizan stigli su u subotu u Laktaše, gde su ih Grobari dočekali tradicionalno - bakljama, pesmom i dugačkom kolonom duž puta. Podrška im je i te kako neophodna, jer je tim Željka Obradovića je u teškoj situaciji, izgubio je prethodnih pet mečeva. Crno-beli će gostovati Igokei danas u 17 časova.

U najavi meča Željko Obradović je tražio jednu, važnu stvar - poštovanje. Zahteva da njegov tim pokaže poštovanje prema sebi, prema protivniku, prema navijačima.

Čeka nas duel protiv Igokee u kojem na terenu pre svega moramo da pokažemo poštovanje u svakom mogućem smislu. Da pokažemo poštovanje prema sebi tako što ćemo zadržati nivo agresivnosti i koncentracije na maksimalnom nivou tokom čitave utakmice. Zatim poštovanje prema protivniku koji to svojim kvalitetom i te kako zaslužuje. I na kraju, poštovanje prema našim navijačima koji će sutra doći na utakmicu i koji čine da se u Banja Luci i Laktašima osećamo fenomenalno.

Centar crno-belih Balša Koprivica je izjavio:

Pred nama je utakmica u kojoj kako znamo i umemo moramo dati sve od sebe da prekinemo seriju poraza. Igokea je iskusna ekipa koja nas je pobedila u Beogradu i sigurno je da će iskoristiti svaku priliku da to uradi i sutra. Naša obaveza je da im to ne dozvolimo.

Pogledajte kako su crno-beli sinoć dočekani:

Izvor/@PartizanBC

Autor: mondo.rs