Jokić presedeo ovu utakmicu zbog povrede

Kako prenosi portal Mondo, srpski reprezentativac Vasilije Micić dobio je prethodne noći priliku da se pokaže u dresu Oklahome i pokazao je zašto je bio  šampion i MVP Evrolige. Micić je u pobedi Oklahome nad šampionom Denverom (105:100) odigrao svoju najbolj utakmicu od kada je došao u NBA ligu i šteta je samo što nije bilo Nikole Jokića da mu čestita, pošto je gostovanje propustio zbog manje povrede i akumuliranog umora.

Vasa je završio meč sa 12 poena, dva skoka i pet asistencija, uz dve izgubljene lopte za samo 17 minuta na parketu - posle čega su ga svi igrači ishvalili što je samo još jedan dokaz koliko je Vasa omiljen u ekipi.

IZVOR: X / @BasketNews_com

Denver je sa druge strane imao trojicu igrača sa po 16 poena, Gordona, Mareja i Džeksona, ali se jasno osetilo neigranje jokića. Gordon je pokušao da ga odmeni, pa je pod košem imao i 13 skokova i sedam asistencija, međutim nije se moglo bez najboljeg igrača na svetu. Dvocifreni su još bili i Majkl Porter i Kristijan Braun no pak je Denver ispustio meč za samo 5 poena (Oklahoma - Denver 105:100).

Autor: Mondo.rs