Neki tvrde da izgleda starije od SVOJE MAJKE 😂

Kajli Džener podiže prašinu gdegod da se pojavi. Ona je jedna od najbogatijih i najpraćenijih žena na svetu, te to nije iznenađuje. Međutim, u poslednje vreme sve više pažnje privlači zbog svog lica, koje zaista izgleda daleko starije, jer ona ima samo 26 godina. Zbog toga se sve češće polemiše o intervencijama koje je radila na svom licu, iako je to poricala.

Ona je nedavno bila na Nedelji mode u Parizu, te se zbog toga njeno lice ponovo našlo u centru pažnje. Snimci s ovog događaja postali su primer toga koliko botoks može da uništi lice. Snimak je zainteresovao i našu poznatu doktorku estetske hirurgije, te je ona detaljno objasnila šta se dogodilo sa Kajlinim licem.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели KRISTINA DAVIDOVIC (@dr_kristina_davidovic)

Izvor: Instagram/@dr_kristina_davidovic

Čak i kada imamo neograničene finansije, to nam ne garantuje da će svaka estetska korekcija proći bez komplikacija. Ovde imamo jednu klasičnu komplikaciju filera u podočnjacima, gde filer pritiska limfnu drenažu. Filer je postavljen ili na pogrešno mesto ili u pogrešnoj količini. Za podočnjake i premaksilarnu regiju često kažemo da nije “opasna” zona ali je vrlo “delikatna” i neretko vidimo pojavu da filer “ispliva”… Anatomija regije je prilično kompleksna, a rezultat procedure zavisi od adekvatnog individualnog pristupa, tehnike injektovanja i samog filera.

Rešenje za ovaj problem leži u topljenju starog filera i zatezanju kože. Kajli je na događaju pokušala da izgleda prirodno, ali je samo pokazala da njeno lice zbog loših procedura izgleda daleko starije nego što jeste.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели unfiltered celebs ˙✧°📷🎀 ⋆。˚꩜ (@unfiltered.celebs)

Izvor: Instagram/@unfiltered.celebs

Ona je zbog svog izgleda postala i deo popularnog mima na kome se vidi da njeno lice izgleda identično kao lice popularnog glumca Kilijana Marfija koji ima 47 godina.

Izvor: X/@selovelenaa

Autor: redportal.rs