IZMISLILA NOVI TERMIN kako bi objasnila njen odnos s Anđelom 😳😳

U rijalitiju Elita učesnici trenutno raspravljaju na temu "veza bez obaveza". Podeljeni u 2 grupe, učesnici moraju objasniti negativne i pozitivne strane ove teme, a ostali moraju izneti svoje mišljenje.

Tokom debate, Bojana Pavlović otkrila je da je u vezi sa Anđelom Šparavalo iz inata, dok je Munjez otkrio da je on pristalica kombinacije.

- Zašto bih ja plaćao nekome razne stvari, na primer kartu za avion kad imam u Švajcarskoj neku kombinaciju. Zašto na moru moram 10 dana da se stresiram sa nekim kad mogu da uživam i da svako veče budem sa nekim. Anita je isto sa tobom prvo bila u kombinaciji, to si ti želeo na početku, imali ste i seks tako da ove tvoje reci padaju u vodu. Anita je svojim ponašanjem itekako na našoj strani, Anđelo kad je rekao da onda su ušli u vezu, da se Anđelo nije pitao to bi bila veza bez obaveza - rekao je Munjez.

- Bojana je bila napolju u vezi pa je sad ovde prešla na kombinaciju - rekao je Anđelo, prenosi Pink.

- Bojana nikad nije bila u kombinaciji, ovo je novi fazon veza iz inata, molim da se upiše tamo novi termin. Eto šta vam nije jasno - dodala je Bojana.

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: Pink / Red portal