Sam prijavio zločin

Majka i supruga Majeda Kasem (53) i njene 3 ćerke, bliznakinje Halema i Zahia (25) i Hanan Kasem (24) ubijene su u masakru koji je počinio njihov otac u porodičnoj kući.

Otac petoro dece optužen je u nedelju da je ubio svoju ženu i 3 ćerke u Čikagu, a ovaj zverski zločin je sam prijavio policiji.

Policiju je pozvao nešto posle 11 časova i rekao im samo kratko da mu je "žena ubijena", nakon čega je prekinuo vezu, prenosi Daily mail.

- Muškarac je rekao da mu je žena ubijena, veza je brzo bila prekinuta, nije baš bio kooperativan - rekao je dispečer.

Dispečer je nazvao ovu scenu "masakrom" jer je zatraženo da se u kuću pošalju još jedna kola Hitne pomoći.

Osumnjičini je zatečen na licu mesta i odmah priveden, a u kući je pronađen i pištolj.

Komšije su bile zatečene ovim događajem jer su ih znali kao "dobru porodicu sa svetlom budućnošću" jer pored tri ćerke imaju i dva odrasla sina koji su "prepuni ambicija".

- Moja ćerka ih poznaje, išla je u školu sa najstarijim sinom, a zaposlila je sestre bliznakinje. Uvek je pričala kako su inteligentni i imaju visoke ciljeve u životu - rekla je Šarlot Vajkus.

Nesrećni događaj se dogodio u gradiću sa oko 55.000 stanovnika koje se nalazi oko 50 kilometara jugozapadno od Čikaga. Ova pucnjava predstavlja najsmrtonosniji incident koji se dogodio u ovoj oblasti u skoro 20 godina.

Autor: Telegraf