Milojević: Zadovoljan sam

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na Kipru gde se spremaju za nastavak sezone u kojoj će probati da prestignu večitog rivala i osvoje novu šampionsku titulu. Do sada su crveno-beli odigrali 2 pripremne utakmice u kojima nisu previše blistali.

Ipak, trener crveno-belih Milojević zadovoljan je drugom utakmicom, a posle meča je pohvalio Zvezdine klince jer su upravo oni učestvovali kod postizanja gola:

Jovan Šljivić je danas postigao lep gol, takođe je i Viktor Radojević sjajno centrirao. Još jednom se pokazalo da imamo decu koja polako dolaze. Na nama je da ih istrpimo, uvek je bitan momenat za mlade igrače kada ih "gurnuti u vatru". Njihovo vreme tek dolazi, Crvena zvezda ima lepu budućnost sa dosta mladih i talentovanih igrača. Veoma sam zadovoljan, na njima je samo da rade.

Da ima istine u tome što popularni Miloje kaže govori i činjenica da će ovo možda biti najbolji prelazni rok u Ljutice Bogdana u poslednjih 20 godina. Svima je već poznato da najveći doprinos tome daju upravo Zvezdina deca.

Autor: redportal.rs