Nova šansa za Borjana?

Kako pišu ugledni španski mediji, golman Crvene zvezde, Omri Glazer, nalazi se na meti najvećih andalužanskih klubova, Betisa i Sevilje!

Skauti pomenutih klubova boravili su nekoliko puta u Beogradu kako bi se uživo uverili u kvalitete golmana crveno-belih.

Glazer je na sebe skrenuo pažnju tokom nastupa u Ligi šampiona, kada je u 1. kolu, u utakmici protiv Mančester Sitija, imao čak 13 odbrana, i tako oborio rekord najjačeg evropskog klupskog takmičenja.

IZVOR: X / Manu_Sainz

Ova vest bi mogla da obraduje Milana Borjana, koji uspešno brani na pozajmici u Slovanu iz Bratislave. Novi/stari trener Vladan Milojević je odlično upoznat sa Borjanovim kvalitetima, te će navijači crveno-belih na leto videti da li će nekadašnja jedinica Crvene zvezde dobiti novu šansu.

Takođe, pre dolaska Glazera u Crvenu zvezdu, fudbalskom čaršijom provejavala je informacija o mogućem dolasku Marka Dmitrovića, nekadašnjeg reprezentativca Srbije. Ukoliko bi došlo do mogućeg Glazerovog transfera u Sevilju, postoji mogućnost da 2 golmana razmene klupske dresove. Letnji prelazni rok je daleko, a zimski polako ulazi u završnicu.

Autor: Redportal.rs