Potvrda još jednog čuda MANASTIRA TUMANE 🤗

Nedavno je u manastir Tumane stigla još jedna potvrda čuda. zahvalna žena je ispričala priču o isceljenju njene sestre, te tako najavila da ćemo i u 2024. čitati o čudima Svetog Jakova i Zosime. Mi vam je ovde prenosimo:

Zovem se Marijana Mihajlović i dolazim iz okoline Smedereva. Želim da posvedočim o isceljenju sestre koja je bolovala od tumora štitne žlezde. 26. novembra sestra primećuje promene na vratu i odlazi kod doktora na preglede gde pronalaze čvor, odnosno tumor veličine 4 cm. Govori nam da smo trebali da se javimo ranije.

Ona je prvo želela da se zahvali Bogu i svetiteljima, kao i doktorki. Dodaje da nalazi nisu bili sjajni, te da je bilo verovatno da će sestra morati na operaciju i zračenja. Zbog toga su odlučili da ponovo posete manastir, kao što su to činili i ranije.

Bili smo na liturgiji, na molitvi za zdravlje i razgovarali sa dežurnim sveštenikom koji nam je ulio puno nade da će sve biti u redu. 3 marta je operisana. Sve je prošlo kako treba, a svi mi smo se za vreme trajanja operacije molili. Zaista smo imali jaku veru da će sve biti dobro. Posle dva dana puštaju je kući, a 20. marta odlazi na čitanje rezultata.Veče pre toga, ja sam se molila Sv. Zosimu i Jakovu čiju sam ikonu kupila, čudotvornoj Bogorodici Kurskoj, Gospodu Bogu. Na dan čitanja rezultata, doktorka Santrač nas obaveštava da je promena bila benigna i da se ne plašimo. Napomenula bih da je dan nakon čitanja molitve u manastiru, taj čvor bio upola manji. Svim verujućim savetujem da dođe u manastir i da se mole, jer, čuda se dešavaju.

Autor: redportal.rs