Sledeći put neću biti ovako fina, veruj mi, poručila je Mira na Instagramu 👇

Nedavna obrada pesme Ne računaj na mene, koju su predstavile Maja Berović i Ceca Ražnatović, izazvala je veliku polemiku u javnosti, a sve zbog reakcije njihove koleginice Mire Škorić. 🤷‍♀️ Originalnu verziju ove pesme izvele su Ceca i Mira Škorić 1994. godine, a novi aranžman podigao je prašinu, posebno nakon reakcije Maje Berović na Mirine komentare, o čemu više možete čitati u tekstu ispod 👇:

Maja Berović je nedavno izjavila da nije upućena u razloge Mirine navodne ljutnje i da smatra da bi gest kao što je slanje šampanjca i bombonjere bio prikladan odgovor. Naglasila je da bi i sama postupila tako da je neko uradio obradu njene stare pesme Sto dinara. 🎤

Foto: Printscreen YouTube / Svetlana Ceca Ražnatović

Mira Škorić nedavno se putem Instagrama oglasila prvi put nakon izjave Maje Berović za medije, a za svoju mlađu koleginicu nije imala reči hvale. Mira nije direktno imenovala Maju, ali je korisnicima društvenih mreža jasno kome su njene reči upućene, kako prenosi 24sedam.rs.

Dragi moji, pošto se ona (ja) Mira Škorić, nisam oglašavala ni za jedne medije i ne mogu više da ćutim dok ti laješ. Tebi ću reći, mala nevaspitana nedopr*ana glupačo. S obzirom da tvoja raspala mentorka čitav svoj život podmeće druge za sopstvene ratove i ti si nasela - napisala je Mira, pa dodala:
Presrećna sam kada mladi, dobri pevači urade obrade starih pesama, ti nisi mlada, a i pevaš jadno. Svaka mlada Zvezda Granda je za tebe pevačina, stvarno si 100 dinara, kako kažeš (nikad čula pesmu). Ti ne možeš sebe da oživiš, a pesma "Ne računaj na mene" živi i bez vas dve. Mogu mnogo gore budi sigurna, zato bolje ćuti, zato što sledeći put neću biti ovako fina, veruj mi.

Foto: Instagram.com / @miraskoric

Autor: K.Đ.